Măsuri pentru protecția oaspeților și a personalului

Sănătatea oaspeților și a membrilor personalului a fost dintotdeauna principala prioritate. Astfel vom continua să luăm toate măsurile necesare pentru a vă asigura un sejur plăcut în condiții de siguranță. Nebulizarea cu substanțe dezinfectante se realizează în mod frecvent în toate spațiile comune și spațiile destinate cazării pentru o siguranță cât mai ridicată.

Situația actuală este tratată cu maximă responsabilitate și seriozitate, astfel că am implementat următoarele măsuri de prevenție:

1. Echipa noastră este informată în detaliu referitor la măsurile de pregătire și prevenție în permanență.

2. Cazarea se va face în regim fast check-in pentru a petrece o durată minimă de timp în zona lobby. Totodată în această zonă vor fi instalate panouri de plexiglass în scopul securității față de personalul din recepție.

3. Spațiile comune sunt dezinfectate frecvent, după fiecare oaspete, acest lucru efectuându-se cu produse profesionale acreditate.

4. Punem la dispoziția personalului termo-scannere pentru a se lua temperatura la începerea și terminarea programului de lucru.

5. Toți oaspeții vor avea la dispoziție dezinfectanți la intrarea în spațiile comune și vor fi incurajați să îi folosească.

6. Personalul de la departamentul de housekeeping va fi echipat cu măști, mănuși și combinezoane care se vor schimba după efectuarea
curățeniei/menajului în fiecare cameră.

Fiind o unitate mică de cazare vă putem oferi siguranță 100%. Suprafața locației permite distanțarea fizică și socială, astfel încât să vă puteți petrece sejurul la fel de relaxați ca în trecut. Echipa noastră va oferi în continuare servicii de cea mai bună calitate.

Vă așteptăm cu drag!

Rezervari: 0757 731 284 Evenimente: 0724 699 516