Politica de confidentialitate

Va multumim ca vizitati acest website. Speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre Hotel Imago si produsele noastre.

Dorim sa va informam ca SC OXYGEN TRAVEL SRL este Operator de date cu caracter personal in baza notificarii ANSPDCP nr 11021/03.04.2009.

Prin aceasta “Politica de confidentialitate” ne angajam sa furnizam utilizatorilor informatii clare si complete despre datele pe care le colectam prin intermediul domeniului web www.hotelimago.ro si despre modul in care aceste date sunt stocate si folosite de catre compania noastra, dar si de catre partenerii nostri (retele de publicitate). “Politica de confidentialitate” explica, de asemenea, modul in care utilizatorul poate gestiona preferintele legate de navigarea pe Internet si politica de cookies. De asemenea, va informam si asupra drepturilor pe care le aveti in prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC OXYGEN TRAVEL SRL respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Am dezvoltat astfel aceasta “Politica de confidentialite” cu scopul de a va informa asupra modului in care www.hotelimago.ro colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta “Politica de Confidentialitate”. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta politica de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Ce date cu caracter personal sunt colectate, în ce scopuri și pe ce bază legală?

SC OXYGEN TRAVEL SRL colectează datele personale furnizate de dvs. atunci când solicitati o ofertă. Solicitarea poate include numele și prenumele dvs., adresa dvs. de e-mail, numărul de telefon, țara dvs., societatea dvs., informații despre societate, domeniul dvs. de interes și locul de muncă (denumite în continuare „Date cu caracter personal”).

SC OXYGEN TRAVEL SRL utilizează datele cu caracter personal pentru a vă furniza serviciile de marketing/ promovare și pentru a vă oferi o experiență personalizată, informații și marketing relevante pentru dvs. prin e-mail, SMS, telefon, notificări  sau adrese privitoare la informări, unelte, produse, aplicații, evenimente și produse.

Baza juridică a prelucrării datelor dvs. cu caracter personal pentru a trimite buletine informative o reprezintă consimțământul dvs. (articolul 6 alineatul 1 litera a din Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal (Regulamentul (UE) 2016/679) („RGPD”).

Datele dvs. cu caracter personal pot fi prelucrate numai în scopuri diferite, dacă acest lucru este necesar pentru a respecta obligațiile legale sau de reglementare (de exemplu, transferul către instanțe sau organele de urmărire penală), dacă v-ați dat acordul pentru prelucrarea respectivă sau dacă prelucrarea este legală în temeiul legii. Nu sunteți obligat să vă dați consimțământul de primire a serviciilor de marketing și prelucrare corespunzătoare a datelor dvs. cu caracter personal. Dacă nu ne acordați consimțământul dvs., nu veți putea obține serviciile de marketing.

Perioada de păstrare

Datele colectate în scopurile menționate mai sus vor fi stocate numai atâta timp cât este necesar pentru scopurile menționate mai sus, respectiv atâta timp cât nu vă retrageți consimțământul de marketing. Aceasta înseamnă că, dacă vă retrageți consimțământul, SC OXYGEN TRAVEL SRL va elimina datele dvs. din sistemul de marketing și va păstra numai istoricul generat de sistem pentru a ne asigura că nu vă vom mai contacta din nou legat de serviciile noastre de marketing.

Drepturile dumneavoastră

Dacă v-ați acordat consimțământul cu privire la activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal, vă puteți retrage acest consimțământ în orice moment, cu efect ulterior. Acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării datelor efectuată înainte de retragerea consimțământului.

Dreptul la acces

Aveți dreptul de a obține de la societate o confirmare privind faptul că datele dvs. cu caracter personal sunt sau nu prelucrate și, dacă este cazul, să solicitați acces la datele cu caracter personal. Informațiile privind accesul includ, printre altele, scopul prelucrării, categoriile de date cu caracter personal în cauză și destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le-au fost sau vor fi divulgate datele cu caracter personal. Cu toate acestea, nu este un drept absolut, iar interesele altor persoane vă pot restrânge dreptul de acces

Dreptul la rectificare

Aveți dreptul de a obține de la noi rectificarea datelor dvs. cu caracter personal inexacte. În funcție de scopurile prelucrării, aveți dreptul să completați date cu caracter personal incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

Dreptul de ștergere („dreptul de a fi uitat”)

În cazul în care păstrarea acestor date încalcă Regulamentul, dreptul Uniunii sau dreptul intern sub incidența căruia intră operatorul.

Dreptul la restricționarea procesării

În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a obține de la noi restricții privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În acest caz, datele respective vor fi marcate și pot fi prelucrate numai de noi în anumite scopuri.

Dreptul de a va opune: În anumite circumstanțe, aveți dreptul să vă opuneți, din motive legate de situația dvs. particulară, sau în cazul în care datele personale sunt prelucrate în scopuri de marketing direct, în orice moment, la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de către noi și ni se poate solicita să nu mai procesăm datele dvs. cu caracter personal.

Dreptul la portabilitatea datelor: În anumite circumstanțe, este posibil să aveți dreptul de a primi datele cu caracter personal referitoare la dvs., pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de un device și puteţi avea dreptul să transmiteți aceste date la o altă entitate fără ca noi să vă împiedicăm.

Dreptul de a fi notificat in caz de incalcari privind securitatea datelor, de catre operator.

Dacă doriți să aflați mai multe sau doriți să utilizați unul sau mai multe dintre drepturile de mai sus, puteți contacta SC OXYGEN TRAVEL SRL prin trimiterea unui e-mail la adresa office@Hotelimago.ro.

Informatii colectate de Hotelimago.ro

Pentru a realiza campanii publicitare mai apropiate de interesele dumneavoastra prin intermediul unor terte parti, in speta reteaua de publicitate Google, colectam o adresa IP, paginile web vizitate, data si ora la care au fost vizualizate, cat si interactiunea cu continutul de pe acest domeniu web, respectiv Hotelimago.ro. Tehnologiile folosite pentru a colecta aceste date sunt cookies.

Ce sunt cookie-urile?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu“cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-disk-ul utilizatorului). Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului. Datorita cookie-urilor, site-ul retine, pe o perioada de timp, actiunile si preferintele dumneavoastra (login, limba, dimensiunea caracterelor si alte preferinte de afisare). Astfel nu mai trebuie sa le reintroduceti ori de cate ori reveniti la site sau navigati de pe o pagina pe alta.

Cum si de ce folosim cookie-uri?

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza aceste site-uri, precum si serviciile oferite de catre acestea. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta.

Cum pot opri cookie-urile?

Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie. Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite sectiuni sau pagini ale site-ului impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. Mai multe informatii despre cookie-uri puteti gasi pe site-ul www.allaboutcookies.org sau http://www.youronlinechoices.com/ro.